1、【簡答題】請(qǐng)用英文回答: What are the components of the business letter structure?




答案:Let" />

a级黄色视频|无码黄片电影|成人片黄色|久久国产精品久久久久久电车|a操逼片

外貿(mào)課堂 外貿(mào)網(wǎng)站 外貿(mào)SEO 付費(fèi)廣告 社交營銷 外貿(mào)營銷 外貿(mào)推廣 外貿(mào)知識(shí) 外貿(mào)政策 外貿(mào)百科
當(dāng)前位置:首頁 > 外貿(mào)課堂 > 外貿(mào)推廣 > 外貿(mào)函電-超星爾雅-學(xué)習(xí)通-網(wǎng)課答案

外貿(mào)函電-超星爾雅-學(xué)習(xí)通-網(wǎng)課答案

答案均來自本人收集整理,未經(jīng)授權(quán)禁止轉(zhuǎn)載,還需要其它答案的同學(xué),可以直接發(fā)私信哦,私信都會(huì)一一回復(fù)的,評(píng)論不回復(fù)哈!

1、【簡答題】請(qǐng)用英文回答: What are the components of the business letter structure?




答案:Letterhead, Reference and Date, Inside Name and Address, Attention Line, Salutation , Subject Line, Body of a Letter ,Complimentary Close, Signature, Enclosure, Carbon Copy Notation, Postscript.

--------------------------------




2、【簡答題】請(qǐng)用英文回答:What does the letterhead include?




答案:Correctness refers not only to correct usage ofgrammar, punctuation and spelling, but also to standard language, properstatement, and accurate figures as well as the correct understanding ofcommercial jargons.

--------------------------------




3、【簡答題】請(qǐng)用英文回答:Why should business letters be marked Reference?




答案:to avoid confusion

--------------------------------




4、【簡答題】請(qǐng)用英文回答:What's the difference between British and American dates?




答案:English form follows the order ofday, month and year, while the U.S. practice is to write in the order of month,day and year.

--------------------------------




5、【簡答題】請(qǐng)用英文回答:Is the Inside Name and Address the sender's or the receiver's?




答案:receiver's

--------------------------------




6、【簡答題】請(qǐng)用英文回答:When is Attention line used?




答案:Attention line is used when the writer of aletter addressed to an organization wishes to direct the letter to a specificindividual or section of the firm.

--------------------------------




7、【簡答題】請(qǐng)用英文回答:How to write Salutation?




答案:Salutation is usually typed three spaces belowthe inside address of the attention line, and followed by a comma for “Dear Sir”,“Dear Sirs”, and a colon for “Gentlemen”.

--------------------------------




8、【簡答題】請(qǐng)用英文回答:What is the purpose of Subject Line?




答案:Subject Line is actually the general idea of a letter. It calls the receiver’s attention to the topic of the letter.

--------------------------------




9、【簡答題】請(qǐng)用英文回答:What are the components of a signature?




答案:It is common to type the name of the writer’sfirm or company immediately below complimentary close. Then the person whodictates the letter should sign his name, by hand and in ink, below it. Sincehand-written signatures are illegible, the name of the signer is usually typedbelow the signature, and followed by his job title or position.

--------------------------------




10、【簡答題】請(qǐng)用英文回答:What documents are often enclosed in business letters?




答案:catalogue,price list etc.

--------------------------------




11、【簡答題】請(qǐng)用英文回答:Should postscript be written often?




答案:NO.Try to avoidP.S. since it may suggest that the writer failed to plan his letter well beforehe typed it.

--------------------------------




12、【簡答題】請(qǐng)用英文回答:Please list three types of format of Foreign Trade Correspondence?




答案:Full-block Format,Semi-block Format ,Conventional Format .

--------------------------------




13、【簡答題】翻譯成中文:Usually letterhead is printed in the up-center or at the left margin of a letter.




答案:信頭通常放在信函的居中上半部分或左上方。

--------------------------------




14、【簡答題】翻譯成中文:The name and address of the receiveris typed at the left-hand margin about two to four spaces below the date. Itappears exactly the same way as on the envelope.




答案:

--------------------------------




15、【簡答題】翻譯成中文:Subject Line is actually the general idea of a letter.It is inserted between the salutation and the body of the letter . It calls the receiver’s attention to the topic of the letter.




答案:事由實(shí)際上是一封信的概要,它是在稱呼和正文之間,方便收信人對(duì)信函核心要義的把握。

--------------------------------




16、【簡答題】翻譯成中文:This is the main part of the letter. Itexpresses the writer’s idea, opinion, purpose and wishes, etc., so it should becarefully planned.




答案:

--------------------------------




17、【簡答題】翻譯成中文:Complimentary Close is merely a polite way ofending a letter.




答案:結(jié)尾敬辭僅僅是結(jié)束信函的一種禮貌的方式。

--------------------------------




18、【簡答題】翻譯成中文:When copies of the letter are sent to others,type c.c. below the signature at the left margin.




答案:當(dāng)需要將信件副本發(fā)送給其他人,可以在簽名下方左邊空白處鍵入C.C.字樣。

--------------------------------




19、【簡答題】翻譯成中文:In the full-block format, all lines begin atthe left margin. There is no indention in the letter at all. This format issimple, easy to type, and is often used in business letters.




答案:

--------------------------------




20、【簡答題】翻譯成中文:The difference between this format and the semi-block format is that it takes four spaces in the first line of eachparagraph of the body letter. The positions of other elements are quite similarto those in the semi-block.




答案:

--------------------------------




1、【簡答題】請(qǐng)用英文回答:What is the outline for a typical foreigntrade correspondence?




答案:Opening Paragraph, Middle Paragraph, Last Paragraph

--------------------------------




2、【簡答題】翻譯成中文:The opening paragraph of a foreign trade letter is like a headline in the newspaper. It should obtain the reader’s attention at the first sight, and help to gain apositive response from the reader.




答案:

--------------------------------




3、【簡答題】請(qǐng)用英文回答:What are the principles of writing Opening Paragraph?




答案:Be Brief




Indicate What the Letter is About

Refer to Previous Correspondence, if Appropriate

Set a Positive and Friendly Tone

--------------------------------




4、【簡答題】翻譯成中文:Get to the point immediately in the firstparagraph and let the reader find the key information quickly.




答案:在信函首段應(yīng)立即切中要點(diǎn),讓收信人快速找到關(guān)鍵信息。

--------------------------------




5、【簡答題】翻譯成中文:Setting a positive and friendly tone in theopening paragraph may help to evoke the positive reaction the writer desires.




答案:在開篇段落中使用積極友好的語氣,可能有助于喚起作者希望的積極反應(yīng)。

--------------------------------




6、【簡答題】請(qǐng)用英文回答:In Middle Paragraph, what necessary background and supporting information should be beprovided?




答案:Usually, information concerning these aspects should be considered:Who, What, Why, When, Where and How.

--------------------------------




7、【簡答題】請(qǐng)用英文回答:What are the contents of Last Paragraph?




答案:1 ) Conclude or restate the key point 2 ) Request necessary action, if appropriate 3 ) Further confirm a positive image

--------------------------------




8、【簡答題】翻譯成中文:thank you for your letter dated Oct.10th 2019 regarding terms of payment.




答案:感謝你方2019年10月10日關(guān)于付款方式的來信。

--------------------------------




9、【簡答題】翻譯成中文:We are writing to you in the hope of establishing long-term business relations with you .




答案:我們寫信給貴司希望與你們建立長期友好的業(yè)務(wù)關(guān)系。

--------------------------------




10、【簡答題】翻譯成中文:We are looking forward to hearing from you ./receiving your early reply.We are anticipating your order.




答案:我們期待收到你方的來信/你方的早日答復(fù)或我們期待你方的訂單。

--------------------------------





上一篇:從零教你開一個(gè)亞馬遜店鋪!(完整運(yùn)營流程)

下一篇:外貿(mào)函電 | 要想詢盤回復(fù)率高?外貿(mào)郵件該這么寫!


相關(guān)文章:

杭州市濱江區(qū)偉業(yè)路3號(hào)

業(yè)務(wù)熱線(微信同號(hào)):18143453325

業(yè)務(wù)郵箱:2848414880@qq.com

業(yè)務(wù)QQ:2848414880

目標(biāo):致力于幫助中國企業(yè)出海淘金

使命:為國內(nèi)企業(yè)跨境出海提供動(dòng)力支持

愿景:打造用戶期待和尊重的外貿(mào)服務(wù)商

Copy © 外貿(mào)巴巴 www.askpx.com 版權(quán)所有備案號(hào):浙ICP備18013128號(hào)-2
黄色精品免费看能看的黄片| av卡通动漫av青青草| 色色中文在线字幕| 久久性爱电影亚洲一页| 超碰人妻98欧美偷拍图| 自拍偷拍亚洲色图欧美色图| 亚洲胖美女A级黄片| 免费国岛av在线| 免费毛片视频播放片| 国产A片电影国产综合久| 福利成人性爱视频在线| av国产小说在线| 欧美成人午夜免费无码A片视频| 亚洲操逼网站AV综合大香蕉| 亚洲性爱国产色情第一集正在播放| 五月丁香色色网| 一级美女AA大黄片| 国产精品偷窥熟女精品视| 日本人妻9991欧美影院| 亚洲精品国产九九| 黄色小电影人操人爱| 成年人看的色情电影| 东京热无码DVD| 婷婷五月天第四页| 欧美激情一区二区图片小说| 超碰成人手机版国模在线视| Aa级黄色视频日本黄色三机片| 欧美特大黄一级AA片片免费| 色av网站一区嗨嗨Av| 精品福利av天堂AⅤ| 91精品国产成人电影| 日本不卡欧美视频网页| 五月丁香爱爽色| 一级特黄A片激情亚洲五月天| 免费看黄片视频在线观看| 午夜国产精品人妻AⅤ| 日韩欧美啪啪大香蕉综合在线| 亚洲中文字幕av| 久草AV资源在线| 人人干人人操在线| 中文字幕午夜福利|